Nordson Romania
         
      Acasa

    Compania

    Produse

    Contact

           
PIESE DE SCHIMB
HOT MELT
SISTEME DE APLICAT
HOT MELT
VOPSIRE
CU PULBERI
VOPSIRE
LICHIDA
LAMPI
UV
SOLUTII
IMPACHETARE
piese de schimb Hot Melt sisteme de aplicat Hot Melt vopsire cu pulberi vopsire lichida protectie ultraviolete solutii impachetare
 
Conservati integritatea si eficienta sistemelor dvs. adezive si Hot Melt cu piese de schimb originale Hot Melt Nordson ce indeplinesc standardele mondiale de siguranta si calitate. In timp ce piesele de schimb contrafacute pot parea initial mai ieftine, inlocuirea lor frecventa poate inlatura orice economii in timp, pot cauza avarii premature ale sistemului sau compromite integritatea acestuia ...
 
 
• extrudere adezive
• topitorii adezive
• topitorii adezive-reactive/PUR
• sisteme automate de umplere adezive
• sisteme livrare compacte (Ambient)
• sisteme livrare compacte (Heated)

• vopsitoare si standuri
• sisteme de dispersie cu spuma
• pistoale de mana aplicatoare
• programe de echipamente adezive Hot Melt ...
 
 
Pornind de la sisteme manuale relativ simple pana la sofisticate, programabile, sisteme automate de recovery, tehnologia Nordson de vopsire cu pulberi imbunatateste eficienta, flexibilitatea si productivitatea unitatilor de productie la nivel mondial.
Compacta, foarte eficienta, pompa Encore a fost proiectata pentru performante mai bune ca niciodata ...
 
 
Nordson este lider de piata in furnizarea echipamentelor de precizie pentru vopsire lichida la nivel mondial. Nordson furnizeaza sisteme de vopsire electrostatica sau non-electrostatica pentru aplicarea vopselelor lichide si a straturilor de protectie pentru o gama variata de componente.
Blocurile de voltaj patentate Iso-Flo® HD ofera fiabilitate si performanta crescuta pentru aplicarea vopselei ...
 
 
Sistemele de protectie la ultraviolete sunt folosite in mod extins la nivel global in industria de conversie in productia unei game foarte variate de produse.
Produsele filmate penru ferestre cu rol de protectie solara, beneficiaza de straturi protectoare UV care le fac puternice si rezistente la radiatii.
Straturile protectoare UV aplicate foliilor decorative sunt folosite ...
 
 
Nordson este liderul mondial in solutii de impachetare a materialelor pentru indutriile respective. Echipamentele si sistemele noastre de lipire reprezinta standardul pentru clienti din domeniul impachetatului din toata lumea, cu aplicabilitate de la livrari de mancare sau ambalarea bauturilor, sigilarea in cutie, etichetarea sticlelor si a containerelor sau stabilizarea paletilor. In plus, Nordson ...
 
mai multe
detalii
mai multe
detalii
mai multe
detalii
mai multe
detalii
mai multe
detalii
mai multe
detalii
 
©2019 SC BRIO FRESH SRL Bistrita Nasaud, reprezentanta Nordson Romania. Vopsire in camp electrostatic. Toate drepturile rezervate.
POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Web design & optimizare site pentru Google - SANNET®.