Nordson Romania
         
      Acasa

    Compania

    Produse

    Contact

 
 
 
» Piese de schimb Hot Melt
» Sisteme de aplicat Hot Melt
» Vopsire cu pulberi
» Vopsire lichida
» Protectie ultraviolete
» Solutii impachetare
 
 
Solutii impachetare


Nordson este liderul mondial in materie de solutii de impachetare si ambalare industriale. Echipamente noastre de lipire si sistemele reprezinta un standard pentru domeniul ambalarii la nivel mondial, cu aplicatii incepand de la industria alimentara si de bauturi, sigilarea cutiilor, a containerelor si etichetarea sticlelor, stabilizarea paletilor. Suplimentar, sistemele Nordson sunt folosite pentru a aplica vopsele pe milioane de cutii anual.
solutii impachetare/ambalare


Cladiri si constructii


Experienta Nordson in industria de constructii ajuta clientii sa produca produse ce lucreaza mult mai performant si sunt mai durabile, pentru clientul final. In fiecare zi, producatori de usi, ferestre, materiale pentru acoperis, mobila, rafturi, echipamente de constructii si alte obiecte se bazeaza pe Nordson sa livreze inovatie, tehnologie si service exceptional, lucruri pe care le-am furnizat producatorilor de mai mult de 50 de ani. Gama noastra variata de produse si sisteme furnizeaza cel mai inalt nivel de control asupra dispensarii adezivilor, vopselei, liantilor, ce se integreaza usor cu operatiunile de productie. Rezultatul este un nivel de viteza si precizie ce sporeste productivitatea, reduce utilizarea de materiale si imbunatateste performantele produsului.

Produse de consum

Tehnologiile Nordson sunt utilizate in fabricarea de multiple produse de consum, durabile sau perisabile. Ca furnizor de top in industria nonwoven, de exemplu, Nordson aplica adezivi, lotiuni si lichide pe produse dispozabile precum scutece pentru copii si pantalonasi de trening, produse de igiena feminina, halate chirurgicale, servetele si prosoape. In electronice si alte produse de larg consum durabile, sistemele Nordson de vopsire cu pulberi realizeaza finisaje excelente si permit schimburi rapide si usoare de culoare. Toate cele trei tehnologii Nordson, pregatirea suprafetelor, dispensarea si testarea / inspectarea, sunt larg utilizate in productia telefoanelor mobile, computerelor si a altor electronice. In toate cazurile, clientii producatori din aceste industrii continua sa se intoarca la Nordson pentru solutii ce sporesc productivitatea si profitabilitatea.

Electronice

Nordson ofera industriei electronicelor complete pentru tratarea suprafetelor, dispensare precisa, testare si inspectare. Tehnologiile noastre ajuta producatorii sa indeplineasca cerintele clientilor finali pentru dispozitive foarte mici ce livreaza o mare functionalitate. Experienta noastra cuprinde productia de circuite imprimate (PCB) pana la impachetarea semiconductorilor si numeroase alte aplicatii. In toata lumea, suntem in parteneriat cu clientii nostri sa realizeze pocese de asamblare micro sau macro, pentru orice de la telefoane mobile, laptop-uri, music playere, camere video si diode electroluminescente. Produsele si sistemele noastre se integreaza usor cu operatiunile de productie pentru cresterea productivitatii, reducerea folosirii de materiale si imbunatatirea performantelor produsului.

Energie

Sistemele precise de aplicare Nordson joaca un rol important in procesele de asamblare micro si macro pentru productia energiei traditionale precum si pentru noile surse alternative de energie precum energia solara sau eoliana. Ajutand la protectia panourilor solare de radiatiile la care sunt expuse sau securizarea conexiunilor electrice, aplicarea precisa de adezivi si materiale de sigilare Nordson imbunatatesc calitatea si longevitatea echipamentelor de productie a energiei.

Medicina

Ca partener al industriei medicale, Nordson ajuta la imbunatatirea calitatii vietii pentru oameni din toata lumea. Dispensarea de fluide, pregatirea suprafetelor si tehnologiile de testare si inspectare sunt cheia producatorilor de o gama variata de echipamente medicale, precum pacemakere, stenti sau catetere. Sunt de asemenea implicati intr-o varietate de aplicatii derivate, precum industria farmaceutica, cercetarea medicamentelor, diagnostice, electronice medicale, optica medicala. Furnizand experienta tehnica de neegalat si un sistem de asistenta tehnica globala, Nordson continua sa ajute producatorii din aceasta importanta industrie sa dezvolte solutii inovative ce imbunatatesc acuratetea, increderea si reduc costurile operatiunilor lor.

Impachetare si conversie

Nordson este liderul mondial al solutiilor de dispensare a materialelor pentru industria de impachetare si conversie. Echipamentele si sistemele noastre de dispensare reprezinta standardul pentru clienti din impachetare din toata lumea, cu aplicabilitate de la alimente si bauturi, cutii sigilate, etichetarea sticlelor si a containerelor, stabilizarea paletilor. In plus, sistemele Nordson sunt folosite pentru aplicarea vopselurilor pentru industria de papetarie, unde echipamentele noastre de aplicare a adezivilor la cald sau rece sunt folositi in productia de saci si pungi, plicuri. Nordson ramane furnizorul preferat in aceste industrii continuand sa livreze service, inovatie si siguranta ce sporesc productivitatea clientilor, reduc uzarea materialelor si imbunatatesc performanta produselor.

Transport

Experienta Nordson in industria de transporturi ajuta clientii sa livreze produse mult mai performante si durabile pentru clientii finali. Mai exact, sistemele noastre de dispensare a adezivilor sunt utilizate in industriile de productie a camioanelor grele, automobilelor si a vehiculelor recreationale pentru o gama variata de aplicatii incluzand sigilarea caroseriilor, etanseizarea geamurilor, sistemele electronice si multe altele. Prezenta noastra este in crestere in aplicatii spatiale. Cu ajutorul anilor de experienta practica, Nordson se aliaza cu furnizorii de materiale pentru a se adapta la adezivii de ultima generatie, de mare performanta, sigilanti si mastici. Continuam sa livram solutii inovative clientilor nostri, oferind suport direct pe tot globul.

 
 
 
Links
 
constructii
 
produse de consum
 
electronice
 
energie
 
medicina
 
impachetare
 
transport
 
 
©2019 SC BRIO FRESH SRL Bistrita Nasaud, reprezentanta Nordson Romania. Vopsire in camp electrostatic. Toate drepturile rezervate.
POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Web design & optimizare site pentru Google - SANNET®.